ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΕΞΟΔΟΣ LP+7”

Forgotten-Prophecy-cover

LOT 059 - 060

Ο σύντομος κύκλος ζωής της Ξεχασμένης  Προφητείας  άνοιξε το 1989 και έκλεισε το 1991. Ένα από τα καλύτερα hardcore punk συγκροτήματα που υπήρξαν ποτέ στην underground σκηνή.

Τα μέλη της μπάντας ήταν οι: Ντίνος Ζούμπερης (κιθάρα και φωνή), Αλέκος Σισμανίδης  (φωνή), Γιάννης (κιθάρα), ‘Αγγελος Mπάρτζης (μπάσο) και Γιώργος Σατλάνης  (τύμπανα).  Άφησαν πίσω τους μία μόνο δισκογραφική παρουσία, το split LP με τους Mushroom Attack στο οποίο συμμετείχαν με 5 τραγούδια. (Ο ατέλειωτος δρόμος / Μύθος και  πραγματικότητα / Το μεγάλο σπίτι / Ανάθεμα / Χειμώνας).

 Στην πραγματικότητα όμως είχαν ηχογραφηθεί 2 ακόμη κομμάτια (Οι αλυσσίδες σου / Η έβδομη σφραγίδα) τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στον δίσκο.

Η Labyrinth of Thoughts records κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά το υλικό αυτό στην ολότητά του, με τίτλο «Έξοδος». Με νέα μίξη και mastering.

Η έκδοση συνοδεύεται  από  7’’ single που περιέχει τον «Νέο Μεσαίωνα» σε ηχογράφηση του 2017. Τραγούδι που είχε γράψει ο Ντίνος Ζούμπερης και εμφανίζεται στο πρώτο demo των Ναυτία το 1988 στους οποίους έπαιζε τότε. Τέλος, την επανεκτέλεση του 2013 από  «Το Μεγάλο Σπίτι».

500 αντίτυπα που περιέχουν 4σέλιδο ένθετο με στίχους και φωτογραφίες.

Μίξη: Ντίνος Ζούμπερης

Μastering: Νίκος Στυλίδης (Labyrinth of Thoughts)

Δείτε επίσης: Ναυτία LP +7”

SOLD OUT!