...

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ LP / CD

Λευκή Συμφωνία Σαν Τον Ήλιο Labyrinth of Thoughts records

LOT 061

H Λευκή Συμφωνία, επιστρέφει στη δισκογραφία με το νέο album ‘’Σαν Τον Ήλιο’’.

Το album περιέχει τις 10 νέες συνθέσεις: Mέχρι Tον Θάνατο / Με Μία Κραυγή / Μαύρο Φως / Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο / Σβήσε Τα Ίχνη / Σαν Τον Ήλιο / Χρόνια Σιωπηλά / Μήνυμα /Δάκρυ / Εκεί Που Ο Άνεμος Ρωτάει Για Εσένα

Οι στίχοι είναι του Θοδωρή Δημητρίου. To τραγούδι ‘’Σαν Τον Ήλιο’’ είναι βασισμένο στο ποίημα ‘’Δεν Έφθασα Ψηλά’’ του Ρώμου Φιλύρα. Το ‘’Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο’’ αποτελεί μελοποίηση του ποιήματος του Edgar Alan Poe.

Η μουσική είναι των Θοδωρή Δημητρίου και Διογένη Χατζηστεφανίδη. Η μουσική στα ‘’Mέχρι Tον Θάνατο’’ και ‘’Μήνυμα’’ είναι του Θοδωρή Δημητρίου. Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών έχουν γίνει από το γκρουπ.

Την Λευκή Συμφωνία αποτελούν οι Θοδωρής Δημητρίου (φωνή), ο Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), ο Διογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο) και ο Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).  

Τα καινούρια κομμάτια υπηρετούν απόλυτα το dark wave – post punk ύφος της μπάντας με έναν σαφώς προσωπικό και σύγχρονο τρόπο. Το γκρουπ ενσωματώνει στη μουσική του ατμοσφαιρικά, μελαγχολικά ηχοτοπία με ψυχεδελικά και progressive χρώματα.  Τα 2 singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει (‘’Μέχρι Τον Θάνατο’’ & ‘’Σαν Τον Ήλιο’’) έχουν την καθολική αποδοχή του κοινού και ο νέος δίσκος αναμένεται εδώ και μήνες με μεγάλη προσμονή. Μία κυκλοφορία που στέκεται επάξια δίπλα στους καθοριστικούς για την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή προηγούμενους δίσκους του group και ανοίγει τον κύκλο της νέας δισκογραφικής παρουσίας της μπάντας τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή μουσική πραγματικότητα.

Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Έκτορας Τσολάκης. Φωτογραφίες του γκρουπ: Kανέλλα Κλιματσίδα. Εξώφυλλο & Αrtwork: Μelanie Merges Dimitriou

Κυκλοφορεί από τις Labyrinth of Thoughts records & The Lab records στις 10 Απριλίου σε 3 εκδόσεις:

200 αντίτυπα σε ασημένιο βινύλιο (SOLD OUT!)

300 αντίτυπα σε μαύρο βινύλιο (SOLD OUT!)

200 αντίτυπα σε digipack cd

Όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από εκτενή ένθετα με στίχους στα ελληνικά και αγγλικά.

Δείτε επίσης: Λευκή Συμφωνία – Χρώματα LP (Μπλε βινύλιο):

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.