ΕΝ ΠΛΩ LP

EN PLO COVER2

LOΤ 074

Οι Εν Πλω υπήρξαν μια από τις επιδραστικότερες μπάντες της εγχώριας σκηνής. Μέσα σε ένα παράξενο, δυσπρόσιτο ηχοτοπίο με αναφορές στο ροκ, το ρεμπέτικο, την παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική, ο κόσμος της καθοριζόταν απολύτως από την ίδια, χωρίς ποτέ να ρίξει ούτε έστω μια λοξή ματιά προς οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά κάτι έξω από αυτήν και τις ανάγκες της. Κυκλοφόρησαν τον έναν και μοναδικό ομώνυμο δίσκο τους το 1989. Αξεπέραστος, ακλόνητος, περιμένει κάποιον, κάτι, οτιδήποτε, μάταια πάντως, να τον ξεπεράσει 35 χρόνια τώρα.

Η Labyrinth of Thoughts κυκλοφορεί το album σε μια ειδική έκδοση 300 αριθμημένων αντιτύπων βινυλίου σε Coke Bottle Green χρώμα.

Περιέχει μια προσαρμογή του εξωφύλλου της πρώτης έκδοσης, νέο ένθετο με στίχους – σημειώσεις και 3 ακυκλοφόρητα τραγούδια:

– Κέρδισες χρόνο (Demo 1989) / Το τραγούδι που θα άνοιγε το δεύτερο album των Εν Πλω αν αυτό είχε τελικά κάποτε ηχογραφηθεί.

– Χωρίς κανόνα (Πρόβα 1986) / Σε μια εντελώς διαφορετική εκτέλεση από αυτή που ηχογραφήθηκε για τον δίσκο 3 χρόνια μετά και με διαφορετικά μέλη, πλην των Σαδίκη / Ζαμάνου φυσικά.

– Ο υπνοβάτης (Demo 1985) / Τραγούδι που εμφανίζεται στην μετέπειτα προσωπική δισκογραφία του Σαδίκη, αλλά εδώ το ακούμε στην πρώτη και αγνώριστη 8λεπτη εκδοχή του.

2023 vinyl mastering – sound restoration: Νίκος Στυλίδης (https://labyrinthofthoughts.gr/mastering/)

Σχεδιαστική προσαρμογή: Hyper Tria

SOLD OUT!