ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ – ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙ 2LP

ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ - ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙ 2LP (LOT 004)

LOT 004

Τα Διάφανα Κρίνα μπορεί να διαλύθηκαν τον Ιούνιο του 2009, αλλά εκτός από το βάρος της απουσίας τους, άφησαν πίσω τους και μία εκκρεμότητα. Ο τελευταίος τους δίσκος, «Κι η αγάπη πάλι θα καλεί», με το προφητικό όπως αποδείχθηκε τραγούδι “Tελευταίος σταθμός”, ήταν το μοναδικό album του συγκροτήματος (με φωνητικά) που δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε βινύλιο.

Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν οι Labyrinth of thoughts & B-otherside records, οι οποίες αξιολόγησαν και το γεγονός πως αποτελεί μία από τις πιο ηλεκτρικές εκφάνσεις της 18χρονης πορείας της μπάντας, η οποία έστρεψε το μουσικό της βλέμμα προς τους 2 πρώτους της δίσκους δημιουργώντας ένα από τα πιο όμορφα έργα της.

Η κυκλοφορία, αναλυτικά:
-Διπλό LP 150 gr
-500 αριθμημένες κόπιες
-Οι πρώτες 200 σε διάφανο βινύλιο. Oι υπόλοιπες 300, σε μαύρο βινύλιο.
-Eξώφυλλο gatefold με διπλή ράχη και άνοιγμα φακέλου από την εσωτερική μεριά
-Έγχρωμο 8σέλιδο ένθετο

Με τα λόγια της ίδιας της μπάντας:
To «Κι η αγάπη πάλι θα καλεί» περιέχει 12 τραγούδια σε σύνθεση των Διάφανων Κρίνων και στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδοστόγλου, συν ένα σε στίχους του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη. Ισορροπούν μεταξύ ενός βαθύ λυρισμού και μιας ασυγκράτητης και ατόφιας ηλεκτρικής ενέργειας, με στίχους που αφηγούνται ιστορίες οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους απ΄τη βαθιά πεποίθηση πως η άϋλη ομορφιά της μουσικής, η δύναμη του λόγου και η μυστική ροή της αγάπης είναι τα πράγματα εκείνα που μας βοηθούν να συνειδητοποιούμε πως διερχόμαστε μέσα από κάτι και όχι μέσα απ’ το τίποτα.

Tracklist :

1. Κι αν έσβησε σαν ίσκιος… 2. Σε μια γη που ανατέλει 3. Κι η αγάπη πάλι θα καλεί 4. “Στην Κόλαση βαθιά” 5. Αντί για σένα 6. Αγνός 7. Κέρνα τους δαίμονες
8. Με ρωτούν οι χειμώνες 9. Παράξενα νέα από κάποιο άλλο άστρο 10. Μ’ ένα άδειο ποτήρι 11. Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά 12. Τελευταίος σταθμός

SOLD OUT!