ΠΑΝΙΚΟΣ – Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ LP

Πανικός Ο Πόλεμος Συνεχίζεται Labyrinth of Thoughts records

LOT 019

Οι Πανικός είναι μία από τις πιο ιστορικές punk μπάντες της Θεσσαλονίκης με 25 χρόνια διάρκεια ζωής. Με δυσκολίες, μεγάλα κενά στην όποια παρουσία τους, αλλά με μια αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια σε δισκογραφικό τουλάχιστον επίπεδο.

Το «Ο πόλεμος συνεχίζεται» αποτελεί μια επετειακού χαρακτήρα κυκλοφορία η οποία περιλαμβάνει το πρώτο demo του συκροτήματος ηχογραφημένο στο studio Αγροτικόν του Νίκου Παπάζογλου τον Μάϊο του 1990. 11 συνθέσεις με συνολική διάρκεια 24 λεπτά αποτελούν την πρώτη μεριά του δίσκου. Αν και κάποιες από αυτές ηχογραφήθηκαν εκ νέου αργότερα, μάλλον η δυναμική των πρώτων ηχογραφήσεων παραμένει αξεπέραστη. 2 μόνο διασώθηκαν σε μπομπίνα (“20ος ΑΙΩΝΑΣ” – “ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ”), οι υπόλοιπες πάρθηκαν από κασέτα και έγινε η απαραίτητη επεξεργασία στον ήχο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την δεύτερη μεριά του δίσκου συμπληρώνουν τα 2 κομμάτια της συλλογής της Villa Amalias «Διατάραξη οικιακής ειρήνης». «Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ», στις σωστές όμως στροφές αυτή τη φορά. «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ» που είχε συμπεριληφθεί μόνο στη γερμανική συλλογή STANDARDSITUATIONEN #3. Ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι γραμμένο το 1998 η «ΛΙΤΑΝΕΙΑ» και 2 πρόσφατες ηχογραφήσεις. Μία διασκευή από Γενιά του Χάους (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ) και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ».

Mastering: Νίκος Στυλίδης – Labyrinth of thoughts records.

300 αντίτυπα, όλα σε μαύρο βινύλιο.

SOLD OUT!