ΛΩΛΑΜΑ ΔΥΟ – ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ LP

Λώλαμα Δύο Σχεδόν ετοιμόρροπα Labyrinth of Thoughts records

LOT 023

Οι Λώλαμα υπήρξαν ένα σπουδαίο σχήμα της δεκαετίας του ’90 που είχαν συμμετάσχει σε μια ιστορική συλλογή του fanzine B23, την Fragmenta IV με το κομμάτι “Αίνιγμα”. Το 1993 κυκλοφορούν το 7” single με τίτλο ” Ο βωμός της μοναξιάς” με 3 τραγούδια, στην Fifth Dimension. Ενώ το group ήταν ενεργό τα επόμενα χρόνια και είχε ηχογραφήσει υλικό για ολόκληρο LP, διαλύθηκε το 1997 χωρίς αυτά τα τραγούδια να κυκλοφορήσουν ποτέ.

H επικοινωνία που είχαμε για την επανακυκλοφορία αυτού του παλιού υλικού, έγινε η αφορμή να δημιουργηθούν οι Λώλαμα Δύο από τον πυρήνα του αρχικού group. Δηλαδή τον Χρήστο Τζιώκο στα φωνητικά και τους στίχους και τον Στέλιο Εμμανουηλίδη στην κιθάρα και στην σύνθεση. Ηχογράφησαν 6 “Σχεδόν ετοιμόρροπα” τραγούδια, 3 από τα οποία μας έρχονται από το παρελθόν.

Όμως οι μουσικές πόρτες του παρελθόντος είχαν πια σφραγιστεί για τα καλά. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί διαφορετικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επιλογές τους. Έτσι, το μουσικό τους ύφος πλέον, είναι ένας συνδυασμός από ακουστική και κλασική κιθάρα, ούτι, κλαρίνο, μπάσο, hammond, τύμπανα, κρουστά και άλλα όργανα. Κι όμως, ο ακροατής βιώνει τη συνέχεια, παρ’ όλο το πέρασμα του χρόνου, παρ’ όλες τις αλλαγές. Όσοι είχαν εκτιμήσει τραγούδια όπως “Η καταιγίδα” θα το βρουν μπροστά τους αλλαγμένο, αλλά το ίδιο συγκινητικό και καθηλωτικό όπως και 20 περίπου χρόνια πριν.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 250 αριθμημένων αντιτύπων. Όλα σε μαύρο βινύλιο.

Tracklist: 1. Η καταιγίδα αργεί 2. Αυτοφαγία 3. Σιωπή 4. Μετατροπέας 5. Σύννεφο 6. Καλειδοσκόπιο

SOLD OUT!