ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ – ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ LP

Μωρά στη Φωτιά Στο Δρόμο Labyrinth of Thoughts records

LOT 014

Το 2005 ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, συνέχιζαν να μεγαλώνουν. Σε δικό του πλέον label (Baby records), κυκλοφορούν το “Στο δρόμο” με ανανεωμένο, σύγχρονο ήχο και σαφώς πιο εξωστρεφές χαρακτήρα από τις προηγούμενες δουλειές τους. Αν και είχαν περάσει 20 χρόνια από την ίδρυσή τους, η ποίηση του Σαλβαδόρ ήταν πάντοτε παρούσα και στοίχειωνε με τον μοναδικό του τρόπο όλα τα τραγούδια τους. Όμως κάποια από αυτά δεν ήταν νέες συνθέσεις. Όπως η “Αδρεναλίνη”, γραμμένη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η οποία μετά από αρκετές περιπέτειες, γύρισε εκεί που πάντοτε ανήκε. Αλλά όχι μόνο, αφού τραγούδια όπως τα “Τατουάζ”, “Τα Είδωλα”, “Χάρτινα λουλούδια”, “Αποτυχημένο παιδί” αποτελούν κορυφαίες στιγμές στην 30χρονη σχεδόν δισκογραφία της μπάντας. Γιατί τα Μωρά στη Φωτιά δεν μπορούν να ασφυκτιούν στα στενά 35λεπτα πλαίσια του πρώτου τους δίσκου. Το σύμπαν που τα περιβάλλει είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο….

H Labyrinth of Τhoughts ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία των “Θεατρίνων” σε βινύλιο, οδηγεί και το “Στο δρόμο” στα μαύρα (αλλά και κίτρινα αυτή τη φορά) αυλάκια του, για πρώτη φορά. Εκτός από τις 11 συνθέσεις που περιέχονταν στη cd έκδοση, επιπρόσθετα συμπεριλήφθηκε και ένα οκτάλεπτο αριστούργημα γραμμένο το 1988, το “Κοίτα με τα μάτια της καρδιάς”, (σε studio ηχογράφηση τον Φεβρουάριο του 2013), το οποίο για διάφορους λόγους δεν είχε συμπεριληφθεί στη δισκογραφία της μπάντας μέχρι τώρα.

Η έκδοση είναι περιορισμένη σε 550 αριθμημένα αντίτυπα, σε βινύλιο 150 gr. Τα πρώτα 277 αντίτυπα σε κίτρινο χρώμα, τα υπόλοιπα σε μαύρο.

Τracklist: Αδρεναλίνη / Πήδα προτού κοιτάξεις / Στο δρόμο / Πόσο κοντά είναι η Ασία / Δον Κιχώτες / Γκρίζο background / Ταξίδι / Κοίτα με τα μάτια της καρδιάς * / Τα είδωλα / Τατουάζ /Χάρτινα λουλούδια / Αποτυχημένο παιδί

* Bonus track

SOLD OUT!