ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Επανακυκλοφορία “Μυστικοί Κήποι” & “Χρώματα” σε έγχρωμο βινύλιο + bonus tracks!

lefki-simfonia-2018-band

Στα τέλη του 2017 και μάλλον αναπάντεχα, ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, η ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, έδωσε σημάδια ζωής. Με την ίδια σχεδόν σύνθεση που τους αφήσαμε πριν από 21 ολόκληρα χρόνια όταν και κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους μέχρι τώρα album, τα σπουδαία «Xρώματα». Θοδωρής Δημητρίου στη φωνή, Διογένης Χατζηστεφανίδης στο μπάσο και Σωτήρης Καστάνης στην κιθάρα. Με την προσθήκη των Βαγγέλη Τσιμπλάκη στα ντραμς και Θοδωρή Φοινίδη στα πλήκτρα, το συγκρότημα πιο δυνατό από ποτέ, ξεκίνησε τις συναυλίες του από την Αθήνα τον Δεκέμβρη του ’17 και συνέχισε την άνοιξη του ’18 με μια περιοδεία σε 7 πόλεις. Ένα χρόνο μετά, στις 7 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Gagarin 205.
Κοιτάζοντας όμως πίσω, υπήρχαν κενά. Δίσκοι αναφοράς, για τον ήχο που ο καθένας εξέφραζε την εποχή που κυκλοφόρησε, έλειπαν από ράφια και δισκοθήκες για δεκαετίες ολόκληρες.
Η Labyrinth of thoughts records σε συνεργασία με την Τhe Lab records, θα επανακυκλοφορήσουν 2 albums. Οι “Μυστικοί Κήποι” του 1986 και τα “Χρώματα” του 1996 θα αποτυπωθούν για πρώτη φορά σε έγχρωμο βινύλιο και με πολλές ακυκλοφόρητες συνθέσεις! Λεπτομέρειες για τo κάθε LP ξεχωριστά, θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.
Το μέλλον είναι τώρα!