ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ – Το γέλιο των πολλών ΙΙ LP (Lot 027) (Sold out!)

Dinos Sadikis - To gelio ton pollon  cover
Το 2005 ο Ντίνος Σαδίκης, κυκλοφόρησε τον τελευταίο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο: «Το γέλιο των πολλών». Μετά από 10 χρόνια , το album επαναηχογραφείται για λογαριασμό της Labyrinth of thoughts records. Παιγμένο live στο Royal Alzheimer Hall σε παραγωγή των GeorgieBoy & Pan και με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Σαφώς πιο επιθετική και ηλεκτρική, στην οποία κύριο ρόλο παίζουν οι δύο κιθάρες του group, αφήνοντας πίσω την ηλεκτρονική αισθητική της πρώτης ηχογράφησης. Έτσι, «Το γέλιο των πολλών ΙΙ» είναι ίσως τo μοναδικό album που κυκλοφορεί μια δεκαετία μετά την έκδοσή του σε cd για πρώτη φορά σε βινύλιο, αλλά παράλληλα αποτελείται από νέες ηχογραφήσεις των ίδιων κομματιών.

Σαν bonus επιλέχθηκαν 2 τραγούδια, το καθένα από τα οποία έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Το πανέμορφο αν και «Απαισιόδοξο τραγουδάκι» το οποίο κουβαλάει μια «Μολυβένια ιστορία» 20 και πλέον χρόνων καθώς και οι ολοκαίνουριες «Λαμαρίνες», γραμμένες από τον Στέφανο Κανελλή, μέλος στα Μαύρα Τηγάνια, group προπομπό των Εν Πλω πίσω στο 1984.

Η μπάντα που συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια τον Ντίνο Σαδίκη αποτελείται από τους:
Πάνο Παπάζογλου & Sonny Touch – ηλεκτρικές κιθάρες, Χρήστο Παππά – μπάσο και Λάζαρο Πλιάμπα – τύμπανα. Στον ήχο ο GeorgieBoy.

280 κόπιες σε μαύρο βινύλιο και 120 σε πράσινο. Η κοπή του έγχρωμων βινυλίων έγινε κατόπιν παραγγελίας του δισκοπωλείου Sound Effect.

Αναλυτικά η κυκλοφορία είναι διαθέσιμη, στα παρακάτω δισκοπωλεία:

ΕΞΑΡΧΕΙΑ
SOUND EFFECT RECORDS (Έγχρωμη εκδόση)
THE LAB
DARK SIDE
RHYTHM RECORDS
LE DISQUE NOIR
ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ
PLAN 59

AMΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
RECORD HOUSE
ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
MR VINYLIOS
7+7
CROSSROADS

XAΛΑΝΔΡΙ
ΙΚΑROS MUSIC

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
MUSIC WORKS

KYΨΕΛΗ
FOKIONOS RECORDS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΩΤΟΣ
ON STAGE

ΑΓΡΙΝΙΟ
ΕΝ ΠΛΩ

IΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΕΑΤΝIKS

TΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ
SCARECROW.GR
KARMAMUSICRECORDS.GR
VINYLICIOUSLY.GR

Tracklist : Eίχα έρωτες / Οίδα / Υπνοβάτης / Μια θάλασσα / Και λοιπόν τι / 90-60-90 / Αντιλαλούν οι φυλακές / Ο χορός / Τα σημάδια / Μodus Vivendi / Πρέπει ίσως κάποτε / Απαισιόδοξο τραγουδάκι* / Λαμαρίνες* / Σπασμένο κέρμα

*Bonus tracks

YouTube Preview Image